Bent u op zoek naar uw droompaard of wilt u juist uw paard verkopen ? Bel of mail dan gerust voor meer informatie over de begeleiding.

Sjors 

Voor deze zeer lieve 6 jarige tinker van 1.50m ben ik op zoek naar een nieuw thuis. Deze ruin is in de omgang een enorme schat en geschikt voor beginners. Poetsen , wandelen , opzadelen , trailer laden alles vind hij prima !

Hij is al langere tijd "zadelmak" maar verder nooit door gereden. Wel ook met gehandicapten aan de hand gestapt. Word nu sinds enkele weken door gereden. Pakt dit goed op en leert fantastisch snel. Bos en strand vind hij super leuk en op buitenrit is hij verkeersmak. Wel kan hij soms wat bang zijn als er een beginnende ruiter op zijn rug zit. Hij heeft nooit gebokt of gevaarlijk gedaan bij ons maar durft dan wel uit angst hard te gaan. Is daarin wel goed te sturen en terug te rijden maar hierdoor niet geschikt voor een bange / beginnende ruiter.

Kern gezond, gecheckt door dierenarts, tandjes en entingen zijn ook recent gedaan.

Wilt u graag filmpjes van onder het zadel ontvangen of eens langs komen bel / app gerust op 06-20740481

€ 2.500,-

Nikki van de Mariskahoeve

Zirocco blue VDL x Flemmingh x Weltmeyer ll

Nikki is een schitterend merrie veulen van bijna 4 maanden oud. Ze is opgegroeid op de manege samen met een aantal andere veulentjes. Op de manege is ze natuurlijk enorm veel in de hand geweest en is ze ook gewend met kinderen. Mee lopen aan het halster en vast staan is voor haar dan ook geen enkel probleem. Vader Zirocco Blue VDL heeft weinig uitleg nodig vanwege zijn fantastische internationale resultaten samen met Jur Vrieling. Flemmingh staat voor veel mensen bekend als internationaal gewaardeerde dressuurvererver. Door de combinatie van deze hengsten en haar ontwikkeling tot nu toe verwachten wij dat Nikki een zeer goede sportcarrière te gemoed gaat, maar zeker ook niet onbelangrijk is haar super lieve karakter.

Voor meer informatie of om een afspraak te maken belt u met 06-20740481.

€ 6150,-

  • .

Mac van de Mariskahoeve

Dit hengstveulens is een nakomeling van McJonnas. McJonnas is een zeer zeldzame warmbloed cremmelo hengst!! Deze hengst geeft 100% gegarandeerd een bijzondere kleur, namelijk palomino, valk of smokey black. Hij is op de manege geboren en opgegroeid. Hierdoor vanaf dag één veel in de hand geweest. Mee lopen aan het halster en vast staan is voor hem dan ook geen enkel probleem.

 

Mac heeft de bijzondere valk kleur. Hij is geboren op 17 maart 2018. Zijn moeder is merrie Swarovski (Caleandor x Conterno).

Heeft u altijd al een paard willen hebben met een bijzondere kleur bel dan gerust met 06-20740781.

€ 2500,-