Soraya de la Cour

Deze merrie van Narziss x Major de la Cour heb ik al vanaf haar eerste levensjaar. Inmiddels is dat alweer achttien jaar. Helaas zijn we wegens gezondheids problemen van eerst het paard en vervolgens van mezelf tot en met zo'n zes jaar geleden nooit aan werken toe gekomen. Dit hebben we de afgelopen jaren zeker wel ingehaald. Allereerst ben ik begonnen met dressuur en mochten we begin 2015 al onze overstap maken naar het M2 toen heb ik besloten om meer te gaan focussen op het springen/eventing. Dit is echt wat Soraya super leuk vind! Tijdens ons eerste zomerseizoen zijn we door de B sgw heen gevlogen en inmiddels zijn we nu in ons derde seizoen GESELECTEERD voor het NK!! Dit werd verreden in een L equipe tijdens de SGW Vlietland. Hierbij behaalde we een 4de plaats !!!! Ook heeft deze all round topper 3 winstpunten in bij de endurance. 

Het zou toch super zijn om van mijn powermerrie Soraya een nakomeling te krijgen. Heel blij waren we dat ze na 1 keer insemineren direct heel mooi drachtig was van Eldorado van de Zeshoek. Helaas heeft een infectie bij mijn merries beide vruchten af laten komen. 

Flexhorse's Caruso VERKOCHT.

Eind januari 2015 kwam ik deze knappe ruin tegen. Er was meteen een klik en zo kwam hij naar ons toe. Hij heeft al redelijk wat van de wereld gezien. Hij is in Duitsland geboren en na een aantal jaar heeft hij een tijd in USA gewoond, maar gelukkig is hij daarna naar Nederland gevlogen. De eerste maanden hebben we vooral elkaar leren kennen en was er best een omschakeling in zijn leven. Inmiddels is hij daar helemaal aan gewend en geniet hij enorm van al het leuks maar natuurlijk ook weer van het werk. We hebben samen nog Z1 dressuur gestart en nu is hij met wedstrijd pensioen. Hij geniet heerlijk van alle aandacht en bosritjes!

Flexhorse's Antana

Eigenlijk heb ik deze knappe merrie aangekocht voor de verkoop, maar al snel was dit plan gewijzigd. Toen ik er achter kwam dat Antana een zwaar verleden achter de rug had heb ik besloten haar zelf te houden. In de loop der tijd hoop ik dat zij ook onder het zadel weer het vertrouwen in de mens terug krijgt. Al langer was er interesse in de fokkerij en toen ik mij had aangesloten bij het JongKWPN kon het niet lang meer duren. Deze Tuschinski merrie is 18 maart 2017 bevallen van een Totilas merrie veulen genaamd Montana FHS.

Montana FHS

Mijn allereerste zelf gefokte veulen !!! Met veel trots stel ik Montana aan jullie voor. 

Totilas x Tuschinski x Jetset D.

Flexhorse's Odessa

Deze zeer lieve merrie maakt al zo'n negentien jaar deel uit van mijn leven. Allereerst was zij van mijn moeder en toen ik wat groter was en uit mijn lieve Brutus was gegroeid ben ik al snel overgestapt op Odessa. Met haar heb ik dressuurwedstrijden gereden tot en met het L2. Het wat hogere niveau is niet helemaal Odessa haar ding. Zij geniet vooral van buitenritjes en vind het erg leuk om andere kinderen/mensen wat te leren. Dat is dan ook de reden dat ik met haar geen wedstrijden meer rijd, maar dat ik met haar regelmatig les geef. Ook rijden we regelmatig buitenritten en gaat mijn moeder dan gezellig mee op Odessa. 

Brutus & Kruimel

Brutus is mijn allereerste eigen paardje. Met hem heb ik alles geleerd en ben ik ook opgegroeid. Toen ik twee jaar oud werd kreeg ik deze super lieve ruin die dit jaar alweer 32 jaar geworden is en helaas in het na jaar van 2017 is overleden. Jarenlang heb ik super veel rijplezier met hem gehad. Inmiddels heeft zijn vriendje Kruimel een nieuw vriendinnetje waar hij erg blij mee is!